Waar kan je parkeren in Zaventem/ Brussel

Er zijn meerdere mogelijkheden om te parkeren in Zaventem/Brussel. Let ook op bij het parkeren dat het tijd komst om naar Zaventem terminal te lopen of te rijden met een shuttle bus. Je kan de aankomsttijden Zaventem Airport vandaag eenvoudig in een overzicht zien met actuele informatie.Ongeveer vier parkeerbedrijven bieden hun parkeerdiensten aan. Ik zelf ben zeer tevreden over Quick Parking Zaventem, maar behalve deze heb je dus nog andere opties. Deze zal ik hieronder op een rijtje zetten.


Car hotel

Carhotel biedt parkeergelegenheid nabij Zaventem aan. Dit zijn overdekte en open parkeerplaatsen. Het terrein is 24/7 bewaakt en ze hebben ook diverse extra services. Twee dagen voor vertrek dien je te reserveren op de site van Car hotel.


Interparking

Interparking is de officiele parking van Zaventem en dit zie je ook aan de prijs. Dit is de duurste aanbieder. Heb je geld over dan zou ik k hier parkeren. Voordeel is wel dat ze op minder dan 1 kilometer van de terminals gelegen zijn.


AirParking Brussel

Klein parkeerbedrijf wat op gunstige liggen ligt tov luchthaven Zaventem/ Brussel is AirParking. De tarieven zijn eveneens gunstig.Quick Parking Zaventem

Wanneer je op zoek bent naar een parking nabij Zaventem dan zou ik zeker QuickParking Zaventem overwegen. Dit bedrijf staat erg bekend om der goede prijzen, service en kwaliteit.


Waarom zou je parkeren en niet met de trein of bus gaan? Simpel. Wachten op de trein of bus terwijl je zware bagage bij je hebt is geen pretje. Deze leed is te voorkomen door te kiezen voor een parking nabij Zaventem. Je auto wordt veilig geparkeerd en binnen enkele minuten wordt je afgezet bij de terminal op vliegveld Zaventem. Geen gedoe met bus en trein tijden.